lezing Manu Keirse2019-02-26T10:17:09+00:00

Lezing door Manu Keirse:
‘Helpen bij verlies en verdriet’

19 maart 2019
Het Koelhuis in Zutphen

Deze lezing is volgeboekt. Wegens de enorme belangstelling komt Manu Keirse nogmaals naar Zutphen op dinsdag 25 juni.

Prof. dr. Manu Keirse geldt als dé autoriteit op het gebied van verlies en rouw. Zijn integere en invoelende lezingen trekken volle zalen, bieden troost aan rouwenden en handvatten voor iedereen die er voor een rouwende wil zijn.

Op uitnodiging van Gelre Uitvaartvrouwen vertelt Manu Keirse deze avond in Het Koelhuis over ‘Helpen bij verlies en verdriet’. De vele praktijkvoorbeelden en zijn omvangrijke kennis weet hij in ca. anderhalf uur om te zetten tot story-telling van hoog niveau. Met tips en antwoord op veel vragen.
Uiterst waardevol voor iedereen, van jong tot oud. Omdat we allemaal op momenten met verlies kunnen worden geconfronteerd. Zowel in je eigen leven als in je directe omgeving. Bijvoorbeeld door het overlijden van een familielid of een collega, echtscheiding, ongeneeslijke ziekte, verlies van werk.

Manu Keirse (72) is klinisch psycholoog, hoogleraar verliesverwerking aan de Universiteit Leuven, auteur van menig bestseller op het gebied van rouw en rouwverwerking, ervaringsdeskundige in rouwbegeleiding en een zeer gewaardeerd spreker.

De lezing begint om 20.00 en duurt tot ca. 21.30 uur, waarna er gelegenheid is om vragen te stellen en na te praten. Vanaf 19.30 uur bent u welkom en ontvangen we u graag met een kopje koffie of thee.

Wilt u deze lezing bijwonen, dan adviseren wij u om tijdig te reserveren vanwege de verwachte grote belangstelling.

Datum:

dinsdag 19 maart 2019

Locatie:

Het Koelhuis
Coenensparkstraat 1
Zutphen

Tijd:

20.00 uur – 22.30 uur
inloop v.a. 19.30 uur

Toegang:

Deze lezing is volgeboekt. 

Verzorgd door:

Pauline & Gisela – Gelre Uitvaartvrouwen