2e lezing manu keirse2019-02-26T10:52:00+00:00

Lezing door Manu Keirse:
‘Helpen bij verlies en verdriet’

25 juni 2019
Het Koelhuis in Zutphen

Prof. dr. Manu Keirse geldt als dé autoriteit op het gebied van verlies en rouw. Zijn integere en invoelende lezingen trekken volle zalen, bieden troost aan rouwenden en handvatten voor iedereen die er voor een rouwende wil zijn.

Wegens de enorme belangstelling voor zijn lezing op 19 maart komt Manu Keirse op uitnodiging van Gelre Uitvaartvrouwen nogmaals naar Zutphen. Ook deze avond vertelt hij in Het Koelhuis over ‘Helpen bij verlies en verdriet’. De vele praktijkvoorbeelden en zijn omvangrijke kennis weet hij in ca. anderhalf uur om te zetten tot story-telling van hoog niveau. Met tips en antwoord op veel vragen.
Uiterst waardevol voor iedereen, van jong tot oud. Omdat we allemaal op momenten met verlies kunnen worden geconfronteerd. Zowel in je eigen leven als in je directe omgeving. Bijvoorbeeld door het overlijden van een familielid of een collega, echtscheiding, ongeneeslijke ziekte, verlies van werk.

Manu Keirse (72) is klinisch psycholoog, hoogleraar verliesverwerking aan de Universiteit Leuven, auteur van menig bestseller op het gebied van rouw en rouwverwerking, ervaringsdeskundige in rouwbegeleiding en een zeer gewaardeerd spreker.

De lezing begint om 20.00 en duurt tot ca. 21.30 uur, waarna er gelegenheid is om vragen te stellen en na te praten. Vanaf 19.30 uur bent u welkom en ontvangen we u graag met een kopje koffie of thee.

Wilt u deze lezing bijwonen, dan adviseren wij u om tijdig te reserveren vanwege de verwachte grote belangstelling.

Datum:

dinsdag 25 juni 2019

Locatie:

Het Koelhuis
Coenensparkstraat 1
Zutphen

Tijd:

20.00 uur – 22.30 uur
inloop v.a. 19.30 uur

Toegang:

€ 10,00 incl. kopje koffie/thee en € 1,00 servicekosten.

Toegangskaarten zijn uitsluitend via het online ticketsysteem van Het Koelhuis verkrijgbaar en HIER te bestellen.

NB: het aantal zitplaatsen is beperkt, dus reserveer tijdig!

Verzorgd door:

Pauline & Gisela – Gelre Uitvaartvrouwen